PvdA Roze Netwerk sluit Roze Zomer af in Rotterdam

Door Ricardo Brouwer op 29 september 2018
Zaterdag 29 september 2018 was, helaas, de laatste Roze Zomer-activiteit van dit jaar. Samen met onder andere Astrid OosenbrugKirsten van den HulNelleke Vedelaar en partijgenoten van PvdA Leeuwarden en PvdA Dordrecht tot PvdA Maastricht en van PvdA RotterdamPvdA Den Haag en PvdA Utrecht tot PvdA Goeree-Overflakkee en PvdA Beuningen (en nog meer); we waren er allemaal bij tijdens de Rotterdam Pride.
Met ruim 40 partijgenoten liepen we mee in de Pride Walk en met deze afsluiter kunnen wij terugkijken op een ontzettend succesvolle Roze Zomer.

De afgelopen zomer hebben we als partij laten zien dat we staan achter LHBTI-rechten en dat we ons daar zichtbaar én onzichtbaar voor blijven inzetten. In het verleden, heden en de toekomst. Dankjulliewel!

Wat cijfers op een rij:

  • We hadden in totaal 7 Roze Zomer-dagen; in Gouda, Keulen, Nijmegen, Tilburg, Amsterdam, Dordrecht en Rotterdam.
  • Er werden in totaal 2500 roze PvdA-zonnebrillen uitgedeeld tijdens de Roze Zomer.
  • In Tilburg deelden we samen met Jonge Socialisten Brabant ook nog eens 1000 roze rozen uit.
  • Als coördinator van de Roze Zomer reisde Ricardo in totaal 1525 kilometer van en naar de activiteiten.
  • Onze Facebookberichten over de Roze Zomer werden door meer dan 8650 personen bekeken.
  • De tweets met #RozeZomer die wij zelf hebben verstuurd via @PvdARozeNetwerk leverden bij elkaar meer dan 65.450 unieke views op.

Hieronder een aantal foto’s van de dag. Klik op de foto voor een vergroting.

Ricardo Brouwer

Ricardo Brouwer

De Partij van de Arbeid is de partij die diepgeworteld zit in mijn leven. Mijn grootvader was lid vanaf de oprichting en ik heb het stokje van hem overgenomen. Het is voor mij dé partij waar ik mij thuis bij voel. Wat je seksuele gerichtheid, genderidentiteit of culturele achtergrond ook is: de PvdA is er

Meer over Ricardo Brouwer