PvdA Roze Netwerk en JS Brabant op de Tilburgse Kermis

Door Ricardo Brouwer op 23 juli 2018

Onze hielen waren amper gelicht uit Nijmegen of we waren alweer onderweg naar de Tilburgse Kermis, waar maandag 23 juli Roze Maandag werd gevierd. Voorafgaand aan het feest was er een Pride Walk die door het centrum van Tilburg ging. Samen met de Jonge Socialisten Brabant hebben wij hieraan deelgenomen. Honderden Roze Zomer-zonnebrillen hebben wij uitgedeeld en met een enthousiaste groep partijgenoten trokken wij na de Pride Walk door de straten van de Tilburgse binnenstad om maar liefst 1000 roze rozen uit te delen aan de feestvierders. We kijken terug op een zeer geslaagde dag!

Wil je ook bij de PvdA Roze Zomer zijn? 15 september kun je ons in Dordrecht vinden met Kirsten van den Hul en Paul Tang, 29 september zijn we in Rotterdam met onder andere Gijs van Dijk en  Nelleke Vedelaar.

Hieronder een aantal foto’s van de dag. Klik op de foto voor een vergroting.

Ricardo Brouwer

Ricardo Brouwer

De Partij van de Arbeid is de partij die diepgeworteld zit in mijn leven. Mijn grootvader was lid vanaf de oprichting en ik heb het stokje van hem overgenomen. Het is voor mij dé partij waar ik mij thuis bij voel. Wat je seksuele gerichtheid, genderidentiteit of culturele achtergrond ook is: de PvdA is er

Meer over Ricardo Brouwer