Bestuur PvdA Roze Netwerk op werkbezoek in Brussel

Door Ricardo Brouwer op 11 oktober 2018

Op deze Coming Out Day zijn we afgereisd naar Brussel om in het Europees Parlement te spreken met Europarlementariërs van de S&D Group over LHBTI-rechten in Europa, onze werkzaamheden, samenwerkingen smeden en de komende verkiezingen. We spraken met Julie Ward (Labour Party, Verenigd Koninkrijk), Brando Benifei (Partito Democratico, Italië) en Agnes Jongerius (Partij van de Arbeid).

Daarna hebben we met Marije Laffeber (vice-secretaris-generaal PES) en José Santoro (PES Activists/Rainbow Rose) gesproken bij Party of European Socialists (PES) over samenwerking met andere roze netwerken met betrekking tot LHBTI-issues zoals onlangs in Roemenië en vanzelfsprekend ook over de aankomende Europese verkiezingen.

Het programma voor deze volle Coming Out Day was nog niet voorbij na deze besprekingen, want in de avond zijn we met Julie Ward naar een netwerkborrel van het IPO geweest waar we met vele leden van Gedeputeerde en Provinciale Staten uit het land hebben kunnen spreken.

We kijken terug op een drukke, maar bovenal zeer nuttige Coming Out Day. Extra dank aan Agnes die speciaal voor deze dag in het teken van LHBTI trakteerde op chocolaatjes en roze macarons!

Hieronder een aantal foto’s van het werkbezoek. Klik op de foto voor een vergroting.

In gesprek met Julie Ward

 

In gesprek met Brando Benifei

 

In gesprek met Agnes Jongerius

 

Speciaal voor Coming Out Day bracht Agnes chocolaatjes en roze macarons voor ons mee

 

Dit willen we toch allemaal?

 

Op bezoek bij de Party of European Socialists. Vlnr: Ricardo Brouwer, José Santoro, Marije Laffeber, Jan Beugelaar, Astrid Oosenbrug, Antoine van Lune en Leon Hombergen

 

Leden van de PES

 

Het was een fijn en nuttig werkbezoek!

Ricardo Brouwer

Ricardo Brouwer

De Partij van de Arbeid is de partij die diepgeworteld zit in mijn leven. Mijn grootvader was lid vanaf de oprichting en ik heb het stokje van hem overgenomen. Het is voor mij dé partij waar ik mij thuis bij voel. Wat je seksuele gerichtheid, genderidentiteit of culturele achtergrond ook is: de PvdA is er

Meer over Ricardo Brouwer