PvdA Roze Zomer: Nijmegen

Door Ricardo Brouwer op 18 juli 2018, van 14:00 tot 17:00, Café Royal, Nijmegen | Café Royal, Nijmegen

Op 18 juli 2018 is het misschien wel de mooiste dag van de Vierdaagsefeesten: Roze Woensdag!

Behalve een prachtig roze gekleurd feest is het ook een dag waarbij wij als Partij van de Arbeid willen laten zien dat wij LHBTI-rechten belangrijk vinden. Wereldwijd, landelijk, maar ook zeker in Nijmegen. Daarom hebben PvdA Nijmegen en PvdA Roze Netwerk de handen ineengeslagen en nodigen jullie graag uit om aanwezig te zijn bij PvdA Roze Zomer 2018: Nijmegen.

We verzamelen om 14:00 uur bij Cafe Royal in de Hertogstraat waar wij, onder muzikale begeleiding van live muziek, de Vierdaagselopers kunnen aanmoedigen en partijgenoten kunnen ontmoeten op het terras langs de route van de Nijmeegse Vierdaagse.

Deze middag zal onder andere Attje Kuiken, Tweede Kamerlid en Vierdaagseloopster, een stop bij ons maken. Ook Theo de Wit, raadslid in Nijmegen, loopt de wandeltocht der wandeltochten en zal langskomen.

Niet alleen PvdA Nijmegen en PvdA Roze Netwerk zijn vertegenwoordigd. Op Roze Woensdag sluit Stichting Rainbow Nijmegen zich bij ons aan. Deze stichting zet zich in voor LHBTI-vluchtelingen in Nijmegen en zullen langskomen met onder andere een aantal vluchtelingen. Om het feest compleet te maken komt ook Bea Tilanus, de vice-voorzitter van Rainbow Rose langs. Rainbow Rose is het LHBTI-netwerk van de Party of European Socialists (PES) waar de PvdA op Europees niveau bij aangesloten is. Namens ons bestuur is Ricardo Brouwer aanwezig.

En om de zomerse dag nóg mooier te maken delen wij gratis Roze Zomer-zonnebrillen van de PvdA uit! Wees er snel bij, want op is op.

Tot Roze Woensdag en kom met velen, want immers: roze maak je met rood!

Foto’s van de dag? Deel ze met ons via #RozeZomer!

Zie ook het evenement op Facebook.


 

Coverbeeld: Photo Jasmine / photojasmine.nl

Ricardo Brouwer

Ricardo Brouwer

De Partij van de Arbeid is de partij die diepgeworteld zit in mijn leven. Mijn grootvader was lid vanaf de oprichting en ik heb het stokje van hem overgenomen. Het is voor mij dé partij waar ik mij thuis bij voel. Wat je seksuele gerichtheid, genderidentiteit of culturele achtergrond ook is: de PvdA is er

Meer over Ricardo Brouwer