7 maart 2014 | Eerste Kamer, Binnenhof 22 Den Haag

Diversiteit Noodzakelijk! In 2014 op weg naar gemeenteraads- en Europese verkiezingen

In aanloop naar de verkiezingen organiseren het netwerk Diversiteit, het Vrouwennetwerken het HomoEmancipatienetwerk de campagnebijeenkomst ‘Diversiteit Noodzakelijk! op weg naar de verkiezingen’. Sta je als kandidaat op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen, ben je geïnteresseerd in diversiteit of op een andere manier betrokken bij deze verkiezingen? Kom dan naar deze campagnebijeenkomst in Den Haag.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we onder leiding van dagvoorzitter Joyce Sylvester in gesprek met prominenten uit andere sectoren zoals kunst, cultuur en sport. Welke boodschappen geven Ronald Snijders, Joan Ferrier (voormalig directeur e-Quality),Abdelkader Benali, Anis de Jong (acteur) en andere sprekers ons mee? Wat zijn hun succes- en faalfactoren waarvan wij kunnen leren? Minister Ronald Plasterk zal aanwezig zijn om zijn kijk hierop te delen.

Een middag om inspiratie op te doen, te leren en ervaringen uit te wisselen over diversiteit. Hiermee geven we vorm aan de PvdA als brede volkspartij en maken we zichtbaar dat de partij een zo breed mogelijke afspiegeling van de Nederlandse samenleving blijft vormen.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk en kan via de telefonische reserveerlijn van de PvdA: 0900-9553. Kies daarna voor optie 3. Voor aanmelding heb je het nummer van deze bijeenkomst nodig: 5879. Houd je relatienummer en postcode bij de hand. Als je geen relatienummer hebt, wordt je doorverbonden met een medewerker van de PvdA. Wanneer je een introducé mee wilt nemen kun je dat aangeven bij het reserveren. Na aanmelding ontvang je een week voorafgaand aan de bijeenkomst de definitieve uitnodiging.

Voor het programma en meer informatie kun je contact opnemen met Farida Polsbroek via f.polsbroek@kpnplanet.nl.